Publisert av: Sigrid | juni 30, 2010

Jakola nikitamo sana!

Hei og hå! Her kommer en ny liten oppdatering, fortsatt stasjonert på Scripture Mission i Nairobi. Idag har vi hatt en «day off», som man sier på nynorsk. Eller en dag fri, om man heller vil bruke gammelnorsk. Dagen har vi brukt i et giraffsenter, der vi fikk kysse en søt giraff. Best for Vidar, siden denne giraffen var av hunkjønn. Etter å ha kosa oss med den dro vi videre med taxi (her nede er taxi BILLIG) til Nairobi National Park, der vi var på Animal Orphanage. Her fikk vi se afrikanske dyr som hadde blitt reddet på en eller anna måte. Bøffel, diverse fugler, aper, løver, leopard og krokodille blant annet kunne vi se her. Vi fikk til og med klappe en gepard! Kjempesøtt dyr, som malte når vi klappet den! Etter vi hadde vært der dro vi opp til et senter i nærheten som heter Karen. Der spiste vi middag (les: kjempegod pizza) og handet litt nødvendige varer for den lange bussturen til Voi imorgen. Siden Sigrid ikke var skikkelig fan av turen fra Moshi til Nairobi ser hun ikke fram til denne turen heller, som er omtrent like lang. Dvs. 8 – 10 timer. Men med Gud i bagasjen, lett tilgjengelig, tror vi nok at dette blir en riktig så bra tur likevel. I Voi skal vi bo på Scripture Mission, og blir der til søndag 11. juli.

Skal nevnes at vi har kjørt matato idag også (regner med at Aud har skrevet om det før her på bloggen), og idag fikk vi sitte helt framme med sjåføren. Kjempeartig! Petter Solberg ++ for å si det sånn.

Og om dere lurer på hva overskriften betyr? Joda, maten var god! Så da ønsker vi teamet lykke til på turen imorgen til Voi, og sier godnatt fra herlige Scripture Mission i Nairobi!


Svar

  1. Voi, voi! Kjekt å høre om livet i Afrka. Opplever litt av hvert derfra vi og nå om dagen (VM-fotball)

    Ha d no!!! 🙂


Legg igjen en kommentar

Kategorier